Allmänt

Liverapport Dalsjön!

Tyvärr kunde jag själv inte ställa upp idag på onsdagstävlingen men har fått lite rapporter och Daniel Ahlgren fick en lysande start. Han har nog en bit över 2 kilo redan. Efter första 20 minuterna hade han ca ett kilo och sprang på ett fint hål med ytterligare 56 fiskar! Han ligger bra till nu…

Ahlgren rapporterarFick ännu en rapport, Ahlgren är riktigt het! Träffade på en bonusfisk och haft fint flyt i fisket. Uppskattningsvis har han runt 3 kilo och det har inte gått en timme ännu…

Bonus i Ahlgrens kontPeter Teittinen plockar en del fisk, ska bli spännande att se hur det har gått när tävlingen är slut. Ahlgren har kommit upp i ca 160 fiskar nu. Jag misstänker att han tar hem det idag. 

Dan ligger bra till han också, ca 3,5 kg med 40 minuter kvar av tävlingen. Bernth har tydligen hittat ett gäng bättre fiskar. Det blir en tuff avslutning och den som vinner idag blir den som har fiske hela tävlingstiden ut!

Ahlgren har 234 stycken efter tävlingens slut vilket borde innebära runt 6 kg. Det är en riktigt bra vikt på Dalsjön. Strax får vi veta vem som har fiskat bäst idag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s