Allmänt

DM 3, Lönnern imorgon!

Vi kommer att kunna genomföra sista deltävlingen i DM-serien. Den går av stapeln på sjön Lönnern och startplats blir vid Ingared, där vi samlats tidigare.

Tävlingstid: 10-14

Utgångstid: 30 min

Ingångstid: 45 min

Vi arrangerar även en öppen tävling vid sidan av DM-tävlingen. Det innebär att alla som vill fiska är välkomna! Prognosen lovar bättre väder än vad vi blev utsatta för idag så ta chansen att bli med på vad som kanske är säsongens sista tävling?!

FK Knallen hälsar alla pimpelfiskare välkomna till morgondagens drabbning!

Resultatlista från dagens serietävling ligger längre ner på sidan.

OBS! Då SM-tävlingen blev inställd/framskjuten så siktar vi på att åka till Borlänge- Falumästerskapen istället den 8-9 mars. Knut kör återigen sin populära bussresa dit.  Det innebär att vi i så fall gör den resan till vår klubbresa likt tidigare år. Vi måste dock ha besked OMGÅENDE om du är intresserad av att följa med på klubbresan. Vi tar upp anmälningar under morgondagen och hoppas kunna ge Knut klart besked i början på nästa vecka. Vänligen sprid detta bland våra medlemmar så att ingen missar det. Naturligtvis måste det bli ändring i vädret om mästerskapen ska kunna genomföras men vi måste ändå boka våra platser i buss och på hotell.

// A.N.M

17 tankar om “DM 3, Lönnern imorgon!

  1. VIKTIGT MEDDELANDE I morron ses vi vid Jogen, för att leta efter min hörapparat det är nog snart gjort jag gick inte så långt, Tänderna har jag kvar.

  2. Så att man orkar leta, kan va roligt och se hur många som ställer upp men alla är väl fiskekåta Leder jag kommentar ligan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s