Allmänt

Det blev en kula…

På grund av isläget vågade vi inte genomföra en ”riktig” tävling. Vi ringde och messade ihop några gubbar och bestämde oss för att köra en liten kula. Mest för att få känna på grejerna och att få strosa runt på fria vidder. Det visade sig att fisket var ganska bra, iallafall för några i sällskapet. Bästa fiskare blev Dan Johansson som gnetade upp 4424 gr, vi lyfter på hatten och gratulerar till den bedriften! Jag vet inte vem som lånade ut grejer till honom då han efter förra säsongen kasserade allt vad pimpel heter… håll nu hårt i dom här krokarna Dan! Fullständig resultatlista hittar man HÄR!

20141230-172943.jpgHärlig vinterdag på isen…

20141230-172956.jpgSekunderna innan start…

20141230-173005.jpgStange-inspirerat varpaspö till myska…

20141230-173015.jpgInges hjulspår när han kollade sjön… ny bil beställd.

20141230-173022.jpgDagens segrare, Dan, cashar in!

 

Vi får se hur det blir till helgen ifall vi kan genomföra någon tävling eller inte. Det ser inte så ljust ut. Så snart vi vet så kommer det på telefonsvararen och här. För den som är sugen på att fiska imorgon så kör Storfors SFK tävlingen Nyårssmällen på sjön Ullvättern. Mer info finns här!

Knallen önskar alla fiskare ett riktigt Gott Nytt År!!

// A.N.M

17 tankar om “Det blev en kula…

 1. Grattis Dan! Möller du kanske skulle börja annvända isbill i stället för borr? Gott nytt år på er allihopa, fan ta alla arbetsplatser pluss all annan skit man måste göra. Bitter? Nejdå.

 2. Gött och se att ni kom ut, vi var ute idag 5 gubbs och drog lite borre utan tävlingsinslag. Dock tål tyvärr inte isen mycket tö. Ha nu ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!

 3. På söndag borde ni kanske åka norröver till södra hyn i Forshaga, har aldrig varit där men hört om matabborrfiske med mormyska från den sjön. Om man googlar på resultat så ser man att vinnaren haft mellan 10 till nästan 16kg de senaste åren men det är också många som har ett par kilo. Jag kommer nog åka dit om så själv bara 10mil om det nu blir tävling i värmen ?
  mvh J-E Stange

  • Vi kommer! Inte mycket till is kvar här nere… rena afrikavärmen.
   Funderade på Ekolsundsviken imorgon men min bil har strejkat så får se hur det blir. Till Hyn åker vi om det så blir på cykel.
   Syns där!

 4. Pingback: KM Knallen imorgon! | FK Knallen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s