Allmänt

Stora Hån och Tossjön

Då är man tillbaka från Värmlands tassemarker och har äntligen mottagning på telefonen igen. Det blev Knalleseger bägge dagarna uppe i Värmland. I ett strålande vårväder med sol från klarblå himmel fiskade Andersén hem förstaplatsen på Stora Hån. Han petade ihop 3574 gr och hade god marginal till 2an. Närmast var en veteran, Jan-Erik Persson NGF på 3044 gr. Vädret igår gjorde hela resan och att fisket va trögt gjorde inget. Då fanns det tid till att njuta av solen och bländande vit snö.

Ack den glädje som varar… då vi idag vaknade upp till snålblåst och blötsnö! Det var inget annat att göra än att hoppa i blöta kängor och bege sig iväg till Tossjön, där dagens tävling skulle avgöras. Efter lite snabb info från Kalle innan utgång insåg jag att man inte behövde gå så långt. Jag hade ju aldrig varit på sjön innan så några enkla tips på områden som kunde ge lite fisk var uppskattat. Att vädret skulle påverka fisket i positiv riktning var nog långsökt så jag ställde in mig på riktigt trögfiske. Vilket antagligen var ett klokt beslut då jag själv lyckades väga in dagens tyngsta påse på 3013 gr. För bilder, resultat och mer info från dagarna, surfa in på Kalles sida – Team Vidars Safir eller SFK Älvkroken som stod arrangör idag.

Nu siktar vi på Jämtland och några klubbkamrater är redan framme. Bertilsson och Sven-Åke landade i Strömsund idag, så även Teittinen. Planen är att åka onsdag morgon och sedan avsluta på Storhamra på måndag. Info och bilder från påskfesten kommer!

Länge sen man såg snö…

Deltagarna gör sig klara för start på Stora Hån

Genomgång innan vi dundrade iväg ner igenom…

Kan man önska sig annat väder som pimpelfantast…?

Tossjön, inte lika kul väder. tyvärr dog telefonen så det blev inte många fler bilder den här dagen…

2 tankar om “Stora Hån och Tossjön

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s