Allmänt

Ny säsong – Nytt tema

 

20150103-165859.jpg

Som de flesta säkert märker så har jag uppdaterat sidan en aning. Tröttnade lite på den tidigare versionen och ombyte förnöjer sägs det! Den är inte helt i ordning ännu men snart så… Hoppas att den är användarvänlig.

Termometern visade på hela -10 häromdagen och trots kalla golv spred det värme i hela kroppen. Tyvärr stod det sig inte så länge och så snart solen värmde lite så kom plusgraderna tillbaka. Det ger åtminstone hopp om framtiden även om 2015 sannolikt går till historien som det varmaste året sedan mätningarna startade, enligt nyheterna. Is finns det iallafall i halva landet just nu. Jag siktar på att köra ett par tävlingar redan innan årsskiftet. Tyvärr är jag uppbokad nästa helg, 5-6 december då HDH-cupen drar igång. Men grejerna är framme och nya saker beställda. Snart är vi igång på allvar!

Annonser

2 tankar om “Ny säsong – Nytt tema

  1. Snyggt jobbat Andreas! Har du äntligen fått lite ledig tid. Det unnar jag dig. Men nu drar det igång snart. Hoppas du till och med har bytt byxor innan starten. Annars får man väl fälla krokben för dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s