Allmänt

Västsvenska Pimpelserien

Det fanns ett par alternativ för gårdagen. Andersèn drog till Värmeln och Peter till Varnumsviken. Själv var jag lite inne på Varnumsviken men då alla lediga dagar sedan årsskiftet fyllts med pimpel så valde jag att stanna hemma. Med facit i hand känns det som ett ganska bra beslut. Peter fiskade dock hem tredjeplatsen och Andersén en fjärdeplats, bra jobbat! Framtiden för oss här ser dyster ut med alldeles för många plusgrader, regn och en ljummen vind som sveper fram. Talgoxarna har börjat sjunga sina vårvisor och Tofsviporna drar fram över åkrarna. Det vi har att se fram emot härnäst, om inte vädret svänger, är vår klubbresa. Knut jobbar med detaljerna och har satt ihop en lista med rumsfördelningen. Mer info kommer snart.

Västsvenska Pimpelserien är nu uppdaterad. När jag räknat bort de 25 som fiskar i A-klassen samt de som normalt sett inte fiskar i VS-serien fick jag fram 11 personer som premierats med poäng efter deltävlingen på Viken. Den listan hittar ni här! Jag har uteslutit alla dom som inte har deltagit i serien tidigare i år för att det ska bli så rättvist som möjligt. Om du upptäcker att jag har missat någon så vänligen hojta till. Beslut har tagits om att det skall genomföras minst 4 deltävlingar för att kunna avsluta serien, de tre bästa resultaten räknas. Det innebär att vi i praktiken kan avsluta serien såsom ställningen nu är. Likväl kan det fortfarande bli ytterligare 1 eller 2 deltävlingar. Vi har fram till resan till Dalarna på oss att hoppas, oavsett om man önskar fler deltävlingar eller inte. Att det skulle gå att genomföra en tävling efter mitten av Mars är högst osannolikt samtidigt som tävlingarna i vår kalender då har upphört.

IMG_5067-1

Inte för inte som man börjar längta efter jämtländska storabborrar…

 

Annonser

2 tankar om “Västsvenska Pimpelserien

  1. Tjenare! Peter karlberg här, När vi var Viken så var även jag med men ser att dom har skrivit fel namn på resultatet, Peter Karlsson har dom satt, hade en vikt på 1272 så det borde väl stå med i serien!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s