Allmänt

Rånnavägssjön – onsdagskulan

Dagens fiske var en riktigt kylslagen tillställning med ett antal minusgrader och kraftig vind. Jag funderade en stund på om jag skulle åka själv men vinden gjorde att jag valde en dag på kontoret istället. Nu känns det valet helt okej då det rapporterades om riktigt bitande vindar. Dagens högsta vikt bland de 20 deltagarna skrevs ändå till fina 4208 gr och den ordnade Inge Svensson! 2a – Wulf 2840 gr, 3a – Börjesson 2378 gr, 4a – Mäster 2140 gr, 5a – Teittinen 1762 gr, 6a – Kenneth 1712 gr och sista pris gick till Bernth med hans 1580 gr. Tack till Dan och Billy för rapporter från dagens fiske!

På lördag har vi i Knallen KM och det är officiellt en tävlingsfri dag i kalendern. Knallens KM är den enda tävlingen på hela säsongen där utomstående inte är välkomna. På söndag däremot skall Älgens FoF annordna Borås Öppna. Den tävlingen är öppen för alla men vi vet inte riktigt vart den kommer att genomföras ännu. Mer info om söndagens tävling kommer på fredag.

Om någon vill arrangera en tävling på lördag är ni välkomna att meddela det så lägger vi ut det på telesvar och här på sidan. Annars kan man åka till Kyrksjön där Skaraborg arrangerar den årliga RST-pimpeln. Tävlingen är öppen så alla är välkomna! Man kan läsa mer om den tävlingen här – Sportfiskarna Skaraborg

 

Dagens topp 3, Inge, Wulf och Börjesson… 

 

Mäster har tappat bort rakhyveln…

Bernth in action…

Här kan man misstänka att larver förekommer…

Magert resultat för en del idag…

Annonser

En tanke på “Rånnavägssjön – onsdagskulan

  1. Pingback: Onsdagstävling – Rånnavägssjön | Knallen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s