Allmänt

Fånö och Mälaren 

Det va bara att hiva sig ur sängen imorse när klockan ringde, 03.20. En tur till Enköping och Mälaren stod på agendan. Bertilsson och Teittinen var även de taggade och skulle med. Morgonen började med ösregn som sedermera övergick till full snöstorm. Som väl var avtog det och vi anlände till Fånö med blå himmel och sol fast med en isande vind. Hann bara kliva ur bilen så attackerade en desperat Leijon som törstade efter magi. Tyvärr, för hans del, lyckades han inte hitta något den här gången.

Det va sagt att en råk begränsade möjligheten att ta sig till andra sidan. Nu va den inte så stor som det först var sagt och flera deltagare kom över till andra sidan. Själv startade jag på udden nästan längst norrut, även Stange var i området och han hade fiskat här tidigare så det lovade gott. Nu var det tyvärr ingen fisk hemma på den här ytan och de flesta hade gett sig av efter en timme. Jag kastade bort ytterligare 50 min som gav 28 fiskar i området och när klockan var 11.50 hade jag 96 fiskar och kanske 2 kg. Nåt måste göras! Packade ihop och gjorde en längre förflyttning över till andra sidan. Hittade en ofiskad yta och träffade direkt med första hålet. Bra snitt med nån bonus på 150-200 gr. Hade fint fiske andra halvan av tävlingen och slutade på 324 fiskar och 10.085 kg. Det räckte till pris och en 6e plats i HS. Vann gjorde Stefan Holmudd på 13992 gr! Sundberg vann veteran på 11,2 kg. Teittinen landade precis utanför prisplats med strax under 8 kg… och Bertilsson har njutit solen.

Resultat Fruktjuice Open – Fånö

Nu laddar vi om inför Falun- och Borlängemästerskapen nästa helg! Runn på lördag och Ösjön på söndag. Trots att det inte blev någon bussresa med Knut i år så ser det ut som att vi är många som bokat på oss. Det är nästintill fullbelagt på Vassbo vandrarhem som Knut vaskade fram. Kul att de flesta hamnar på samma ställe ändå då den här helgen är en klubbresa för Knallens medlemmar.

Genomgång och direktiv runt fiskeområde…

Ivriga deltagare som snabbt drog iväg och de flesta valde vänster och norrut…

Många som skulle upp i viken längst upp till vänster…

Bertilsson va taggad och visade vägen…

Vi var 4-5 st som valde att starta på udden uppe i norr…

Axelremmen havererade, med 10 kg i lådan. Hem och sy lite i veckan…

Härlig vårsol om än en kall och bister vind…

Stefan Holmudd tar emot förstapriset om 2500:- efter dagens totalseger i Fruktjuice Open…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s