Uncategorized

Årsmöte Knallen

Äntligen har jag fått igång min nya telefon och ett inlogg till bloggen. Min tidigare mobil gick sönder och med den försvann mina inloggningsuppgifter. Märkligt att hela ens liv kretsar i en mobil numera… foton, filmer, kontakter och mängder med info ligger ofta sparat där. Mycket går att återskapa men en hel del försvinner också. Men nu är vi igång igen! 

Knallens styrelse bjuder härmed in alla medlemmar till årsmöte den 17 januari. I sedvanlig ordning klubbas mötet igång på Nyboholms värdshus i Ulricehamn kl. 19.00. Be there! 

Själv har jag hunnit med ett par tävlingar. Tyvärr fick jag avbryta den senaste tävlingen vilket var Ovansiljans öppna KM på Sästjärn. Blev snabbt riktigt dålig och insåg att det var bäst att bryta och köra hem. Fisket var inte jublande bra och högsta vikten landade på ca 1,2 kg. Nya tag till helgen då nyår kommer att firas i både Leksand och Falun. Kanske hinner jag  med Ösjön på nyårsdagen och Silverfiskarnas tävling på Hallaren på lördag. Besked om Silverfiskarnas tävling lämnas på telesvar 0703437669 imorgon fredag. 

Genomgång på Ovansiljans öppna KM…

Snöade från morgon till kväll men det hindrar inte en ”pimpliot”…

En snorgärs från Sästjärn…

Kom ordentligt med snö här i Sälen. Säkert 30-35 cm på en dag…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s