Allmänt

Öresjö i Borås

Imorgon kommer det att arrangeras en kula på Öresjö strax norr om Borås. Det är den gamla vanliga startplatsen i sjöns södra ände som gäller. Man hittar startplatsen här -> Öresjö.

Tävlingstid: 10-14

Ut- och ingångstid: 30 minuter

Startavgift: Räkna med 100:-

Tävlingen är öppen för alla som är fiskesugna.

Helgens tävlingar i Dalarna blev ingen vidare succé för Knallens medlemmar. Bäst av alla fiskade Henrik Bengtsson som slutade 12a på lördagen på Ösjön och en 14e plats på söndagens Falumästerskap. Det är alltid lätt med facit i hand men med lite mer flyt kunde det ha blivit ännu bättre. Tyvärr va det inte riktigt Henriks bästa dagar då han blev totalt sönderfiskad första dagen och hittade fin fisk lite för sent andra dagen. Nu tar han ändå över vandringspriset som bäste Knalle över 2 dagar. Fisket var långt ifrån vad vi är bortskämda med på sjöarna den här helgen. En annan tråkig sak var den äldre herre som roade sig med att mäska sina hål under lördagen. Du kan vara glad att det inte var jag som satt bredvid dig… Om det är positivt för fisket eller ej låter jag vara osagt men en sak vet jag, det är allt annat än tillåtet.

Nu laddar vi om för helgens tävlingar! Som det ser ut kommer jag själv att åka till Värmland i dagarna två. Har en revasch att utkräva på den där Ränken där jag slokörat åkte hem med endast 2 abborrar i konten senast. Jag hoppas att jag har gjort min hemläxa den här gången.

20180310_091924.jpg

BB King va lika laddad som batteriet på hans skruvdragare…

20180310_091219.jpg

Fick njuta av gamla meriter…

20180309_163542.jpg

Vi lekte av oss lite i djupsnön på ankomstdagen. Sjön nedanför vandrarhemmet hyste abborrar av bra storlek…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s