Allmänt

DM-serien inför sista deltävlingen

Jag har ordnat en sammanställning för hur det ser ut i DM-serien inför den sista och avgörande deltävlingen nu på söndag. Några är redan klara för SM 2020 även om placeringen kan komma att förändras. Andra har mycket att fiska för och jag vill påminna de som fiskar i lag att ställa upp nu på söndag. Minst 3 lag i varje klass går vidare till SM så det kan bli en tuff match om den sista platsen i seniorklassen! Det är dessutom fortfarande väldigt öppet i både HV och ÄHV om hur medaljerna ska fördelas. Så gå nu man ur huse för att stöta på pimpelfiskarna inför avgörandet nu på söndag. Arrangör för den sista tävlingen i DM är FK Knallen och vart det blir återkommer vi till.

Sportfiskarnas regler Pimpel

 

Jag passar på att kasta in ett par bilder från Jokernappet på Stora Rengen i lördags. Resultatlista finns på FK Jokers sida. För den som är intresserad av att veta lite hur tävlingen flöt på så har Stange skrivit ihop en rapport därifrån. Vi fiskade mer eller mindre på samma område hela dagen och har ganska lika uppfattning om fisket och tävlingen. Han avslutade dock på ett okamratligt vis med att lyfta några fina bonusar i näst sista hålet. Jag borrade ner honom utan någon större framgång i ett sista desperat försök att putsa till min insats. Slutade själv på 4,7 kg och näst sista pris i HS.

Stange med en av sina fina abborrar från Rengen. Han fiskade upp sig till en topp-placering och slutade 4a på 5,8 kg vilket var riktigt bra. Ett bevis på att man aldrig ska ge upp!

Peter och Joakim går igenom sina planer för dagen och var abborrarna kan tänkas vara…

122 stycken tävlingsfiskare samlade inför start…

Många var dom som trodde på samma område. Abborrren fanns där men var ganska svårflörtade just den här dagen…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s