Allmänt

Superhelg på G!

Det är bäddat för en kanonhelg nu på lördag och söndag. Först ut är Levi Svedberg ChallangeStorsjön. Det ser ut att kunna bli en riktig stortävling i år med många tillresta deltagare och även redskapshandlare kommer finnas på plats. Jag vet att Leijon kommer och det verkar också som att Vimpirken/Ankarberg har matat in Storsjön på sin gps… För egen del tycker jag det är roligare ju fler deltagare det är så hoppas många laddar lite extra och kommer till Storsjön på lördag. En seger på Levi Svedberg Challange innebär inte bara en stor ära, det kommer förhoppningsvis också att generera många Pimpelsport cup-poäng! Det är nog många som vill försöka lägga krokben på Chefens framfart som just nu leder cupen. Storsjön innebär stora områden och svindlande vidder… det blir en rejäl utmaning men för den som lyckas så väntar kanske säsongens roligaste fiske?! Läs Thomas ”rosa mössans” info om fisket i Storsjön på Pimpelsport. Inlägget är från 2017 men fortfarande högst aktuellt.

På söndag drar vi till Runn och Storsund för en 5-timmarstävling arrangerat av Borlänge SFK. Info nedan från Borlänge SFK. Det ser i dagsläget ut som att det är extremt bra före på Runn så det kommer även här vara enorma ytor att fiska på.

Söndag den 24/2 kör Borlänge sfk
5 timmars RUNN-MÄSTERSKAPET vid storsund tävlingstid 10-15
Dom vanliga klass indelningarna
Skyltat ifrån Ornäs
Mina förhoppning är att köra hela sjön!
Ska ut i början på nästa vecka och kolla över isen…så de kommer mer info nästa vecka!
I dags läget var de kanon före på isen
Ca30-35 cm is

Södra Älvsborg kommer iaf att bidra med några deltagare den här helgen. Väderprognosen ser fantastisk ut så ladda på med solkräm och solglasögon, åtminstone till söndagens tävling, så ses vi på isen!

Ett vandringspris värt att fightas för…

20160228_095855.jpg

Med lite tur kan det bli liknande förhållanden som detta nu i helgen. Kan bli någon mm med snö imorgon men inget som borde påverka föret nämnvärt…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s