Allmänt

Säsongspremiär!

Igår var det äntligen dags att kliva ut på is igen. Det krävs ca 40 mil enkel väg hemifrån för att hitta isar som med nöd och näppe håller för tävling… och det speglades också på startfältet som bestod av hela 91 personer från när och fjärran. Isen på sjön Saxen var det dock inget fel på även om det milda vädret höll på att sätta käppar i hjulet även här uppe.

Fisket blev tyvärr ganska magert för många men det var också förväntat. Jag slog följe med Andersén och promenerade ut på sjön. När man inte har en aning om vattnet man ska fiska på så blir allting en chansning och man får hoppas på det bästa. Den här gången var det skönt att bara få komma ut och sträcka reven efter några månaders uppehåll. Jag lyckades tillslut skrapa ihop 25 fiskar (samt en brax på säkert 1,5 kilo) med en vikt på ca 940 gr och det var väl ett medelresultat den här dagen. Micke va strax efter på kanske 915 gr. Vinnare och dagens suverän blev Jesper Dyberg som lyckades skrapa ihop 3,4 kg! Resultatlistan dyker snart upp på www.grangesfirren.se

RESULTATLISTA

Nu blir det en veckas skidsemester innan jag drar igång säsongen på allvar. Som det ser ut just nu blir det tyvärr många många mil i bil för att kunna tävla. Vi får se vad som händer… passar på att önska er alla en God fortsättning!

Andérsen gnetar på i fint motljus…

Pillar iordning grejerna precis innan start…

Idag kunde alla ta sig till andra änden av sjön…

Känslan att färdas över blanka hårda kärnisar är väl helt fantastisk!

En del av dagens startfält… fint väder men en isande vind som tilltog under dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s