Allmänt

Glimsjön – Malung

Glimsjön, Glemsjön, Glämsjön eller Glöm-sjön?! Ja för många blev söndagens tävling en tuff historia och något som antagligen förpassas ner i svarta arkivet. Helgens enda tävling för min del då Värmlands DM på lördagen inte var en öppen tillställning. I vanlig ordning så blev det naturligtvis riktigt trist väder… stormbyar och snö som sedan övergick till regn. Skönt att kläderna var nytvättade och väl impregnerade den här gången så vattnet höll sig på rätt sida membranet. Väder och vattenståndet i sjön borgade väl inte för något lysande fiske. Förra årets resultatlista skvallrade dock om fint fiske och jämna vikter så jag antog att det kunde nappa lite varsomhelst. Planen blev därför att inte fiska fast mig på en yta utan försöka jobba mig över nya ofiskade områden. Målsättningen var runt 3 kg vilket jag trodde skulle räcka för seger men fisket blev aningen trögare ändå. Jag fick ett par hål som gav hyggligt med fisk tack vare singelmyska. Kanske inte dom största fiskarna men dagar som den här är varje fisk guld värd. Kämpade på in i det sista och efterkontrollen av sträckan jag fiskade visade 3 km så jag stannade verkligen inte i onödan på en fläck. En taktik som visade sig fungera hyfsat den här gången då jag slutade 2a med 2087 gr och 88 fiskar. Överlägsen segrare den här dagen blev Henrik Persson Skinnkroken med 2562 gr!

Nu siktar vi på den kommande helgen och på nytt arrangeras OS-pimpeln på Storhamrasjön! Vad det blir på lördag är inte klart ännu men det finns flera alternativ att välja på. Det närmaste alternativet är Älvdalsnappet viket antagligen lockar flest deltagare med det fina prisbordet som erbjuds. Hoppas på härligt väder, fint fiske och friska deltagare!

En värmande brasa är alltid ett trevligt och uppskattat inslag under bistra dagar…
Startplatsen för dagen blev på läsidan i en vik. Blåste ordentligt ute på sjön…
En nyrenoverad fiskräknare som fick invigas…
Inga vidare bonusfiskar den här dagen. Fick iaf några som var klart över snittet i början. Fast också några klart under på slutet…
Lite cash och ett par Bingolotter! Kan ju bli ett dunderbra andrapris…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s