Allmänt

Falun/Borlänge klubbresa

Det ser dystert ut på våra breddgrader just nu och det är tveksamt om vi kan genomföra några fler tävlingar. Därför håller vi tummarna för att tävlingarna på Ösjön och Runn, helgen den 5-6 mars, kommer att genomföras som planerat. Sjöar som de allra flesta är väl bekanta med. För att om möjligt förlänga säsongen för Knallens medlemmar kommer klubben att sponsra de medlemmar som väljer att åka på tävlingarna denna helg. Bidraget som delas ut är detsamma som tidigare, 800kr/medlem och maxtak på 12.000kr totalt.

För att kunna planera boende för klubbens medlemmar måste jag veta vilka som vill och planerar att åka upp. Och det är snarast. Vet du med dig att du vill fiska dessa dagar så skriv till mig på messenger eller email: andreas.nmoller@gmail.com du kan oxå skicka sms till 0709473754. Meddela om du tänker dela rum med någon och vem. Jag kommer att boka rum/plats i medlemmens egna namn så var och en är själva ansvariga för sin bokning. Uppgifter om bokningarna kommer så snart det är klart. Pris beror på hur man bor men det är rimliga pengar vi pratar om. Just nu är det detta som gäller: 600kr/natt för dubbelrum och 400kr för enkelrum. Frukost 75kr/pp och dag. Lakan/handduk kan hyras mot tillägg.

Vi utgår naturligtvis ifrån att tävlingarna blir av och att pandemin inte tar nya vändningar. Vi tar också hänsyn till gällande rekommendationer och är redo att styra av om det inte går att genomföra enligt gällande restriktioner.

Arrangerande fiskeklubb är Borlänge SFK

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s