Allmänt

Klubbresa till Falu- & Borlängemästerskapen 2023

Det har återigen blivit dags att börja planera för den årliga klubbresan till Dalarna. Tävlingarna äger rum helgen den 11-12 mars. Knallens årsmöte beslutade på nytt om att erbjuda klubbens medlemmar ekonomiskt bidrag till den här resan. Summan varje medlem får kommer att täcka kostnaden för boende samt frukost båda dagarna inklusive slutstäd av rummet. Jag var ute i god tid och lyckades få tag på platser på det så populära Vassbo Vandrarhem där vi har bott tidigare. Som jag har förstått det så trivs dom flesta av medlemmarna väldigt bra här och jag bokade därför tidigt. Vi har totalt 16 bäddar fördelade på 5st dubbelrum och 2st trebäddsrum att fylla och dom platserna har såklart Knallens medlemmar förtur till. Det är bokat med ankomst fredagen 10 mars och sängkläder/handuk ingår inte utan det får man ta med sig själv, alternativt boka till en extra kostnad av 105kr.

Anmälan sker direkt till mig då jag står som ansvarig för bokningen. Det finns inga enkelrum att tillgå och den som bokar får gärna ange om man vill bo med någon specifik person. Om inget anges kommer jag att fördela platserna efter bästa förmåga. Rätt till bidrag har den som varit medlem i klubben under minst två år. Jag håller ingen plats till någon som är osäker på att delta och ett sent avhopp kan komma att debiteras för eventuella kostnader som det medför.

Anmälan skickas till andreas.nmoller@gmail.com alt. sms till 0709473754. Det går också bra att skriva till mig på messenger. Det är såklart först till kvarn som gäller för att få plats på vandrarhemmet och de platser som inte är fyllda senast 26/2 kommer jag att erbjuda andra deltagare.

Knallens medlemmar har genom åren varit väldigt framgångsrika på dom här tävlingarna med många framskjutna placeringar. Vi kämpar dock fortfarande för en totalseger över båda dagarna och den har varit inom räckhåll ett par gånger. Senast ifjol då Henrik Bengtsson segrade i herrklassen på över 12 kg och var endast gram ifrån en totalseger på Borlängemästerskapet.

FK Knallens Henrik segrade i herrklassen på Borlängemästerskapet på över 12 kg…
Borlänge och Falun bjuder nästan alltid på strålande vårväder den här helgen…
Henriks seger firades med ett restaurangbesök…
Sol ute, sol inne…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s